Over Vanneste Agri services

Vanneste Agri Services in Oostkamp is een familiebedrijf met een rijke geschiedenis dat al drie generaties lang gespecialiseerd is in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van tractoren en landbouwmachines in West- en Oost-Vlaanderen.

Sinds de oprichting in 1949 zijn we trouw gebleven aan onze huidige locatie. In 2006 wijzigde de naar naar Vanneste Agri Services, en in 2008 hebben de huidige zaakvoerders, Jurgen Van Wonterghem en Pauline Vanneste, het bedrijf overgenomen.

Gedurende de jaren hebben we een gestage groei doorgemaakt, met twee moderniseringsfasen in 2015 en 2019, waarbij we nieuwe loodsen in gebruik hebben genomen. Deze uitbreiding stelt ons vandaag de dag in staat om een breder gamma aan nieuwe en tweedehands tractoren en machines aan te bieden, evenals een uitgebreide voorraad aan onderdelen voor reparaties.

Onze Sterktes

Bij Vanneste Agri Services zijn we trotse verdelers van Valtra en Deutz-Fahr tractoren. Onze merkentrouw is gebaseerd op de overtuiging dat beide merken zich voortdurend inzetten voor duurzaamheid, innovatie en het leveren van kwaliteitsmachines. Dit garandeert betrouwbare en bedrijfszekere machines waarop onze klanten altijd kunnen vertrouwen.

Drie generaties ervaring en vakkennis

Persoonlijke aanpak, flexibele en 7/7 bereikbaar

Drie generaties ervaring en vakkennis

Ons ijzersterk team

Met drie generaties aan vakbekwaamheid en ervaring bieden wij uitstekende service op alle vlakken. Ons huidige team van 10 toegewijde medewerkers staat garant voor technische expertise, flexibiliteit en betrouwbaarheid, 7 dagen per week. Onze zaakvoerders zijn altijd beschikbaar als direct aanspreekpunt voor alle vragen en advies. Dit is de service waar we trots op zijn en die we in de toekomst willen blijven bieden, elke dag opnieuw.